Totenhem i Lajpcig odigraće prvi susret osmine finala Lige šampiona, od 21 čas na novom “Vajt Hart Lejnu”. Prošlogodišnji finalista daleko je od te igre, dok bundesligaš igra sjajno.

Meridianbet kvote kažu- egal! Kec po kvoti 2.65 i dvojka po kvoti 2.75. Kako igraju jedni i drugi, očekujemo golijadu, što da ne! Odbrana Totenhema ne blista, napad Lajpciga je ubitačan, predvođen sjajnim Timom Vernerom.

Tako je u Meridianbet kladionici kvota na igru GG4+ izuzetnih 3.05.

Ako vjerujete da će baš Verner zatresti mrežu u Londonu, nema problema. U pitanju je strijelac 26 golova za Lajpcig u svim takmičenjima, zašto da se ne nađe na vašim tiketima?

Dva gola sjajnog napadača u mreži “pijetlova” po sjajnoj Meridianbet kvoti 5.50 – nije loše, zar ne?

Žoze Murinjo, s druge strane, ne moža da računa na dva najbolja igrača, Harija Kejna i Hjung-Min Sona, zbog povreda, drugonavedenog nećemo gledati do kraja sezone.

Ko može da preuzme odgovornost? Dele Ali se nameće kao neko ko ima sve što je potrebno da bude vođa Totenhema u odsustvu pomenutog dvojca.

Da postiže jedan gol, Meridian “plaća” 2.90, dva pogotka Engleza – moćna kvota 11.

U drugom susretu sastaju se Atalanta i Valensija. Italijani su prvi put u nokaut fazi, a Španci su već “stara garda” kad je LŠ u pitanju.

Sjajnu ponudu igara za taj susret takođe možete pronaći na sajtu meridianbet.ba.

Prve utakmice osmine finala donijele su pobjede Atletika nad aktuelnim šampionom Liverpulom, odnosno Dortmunda nad PSŽ-om. Šta li nas očekuje ove srijede?

Odgovor ćemo znati oko 23 časa, a uz Meridian tikete biće zabavnije gledati ove u najavi zanimljive utakmice.

(Sponzorisani tekst)