FOTO/ Počelo je postavljanje krova na istoku Grbavice

Grbavica uskoro u novom ruhu

Počelo je postavljanje krova na istoku Grbavice
Foto: FK Željezničar

FK Željezničar je objavio fotografiju postavljanja krova na istočnoj tribini stadiona Grbavice.

Radovi su počeli u decembru prošle godine i prema navodima iz Željezničara krov će biti postavljen do početka proljetnog dijela Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Za izvođača radova FK Željezničar je ranije putem tendera za izvođača radova izabrao kompaniju GMC d.o.o. iz Usore, Bosna i Hercegovina.

Ukupna vrijednost radova iznosi 816.739,23 KM sa uključenim PDV-om.

Sredstva za natkrivanje istočne tribine osigurao je FS BiH preko UEFA fondova.

(Reprezentacija.ba)

Ovu vijest vam donosi kladionica Mozzart.

Oznake:

Komentari

2 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
didomova
24.01.2020. 02:28

I hocel ovi stubovi po tribinama naprijed i u sredini ostat, ili su samo privremeni, da raja nemoze gledat I zakacat? Ovo je sve jadno kad se pravi I krpi , koliko mi je drago da se gradi ali kod nas sve ide bez planski i krpljenje nazalost I uvjek ispadne ciganluk i ”nazohor” , sto bi nas narod reko. A ovaj stadion je imo veliki potencijal da se odradi kako treba sa malo znanja i para ove tribune bi mogllo bit izdignute za jedan sprat inzad okolo u staklu za kamermane ,reprotere, vip salone , teretane etc… Tako nam… Read more »

TKLondon
Reply to  didomova
24.01.2020. 14:40

Druze, upravu si u nekom smislu, ali odakle da dodzu pare za veliki projekat (a ne krpljenje). Zeljo radi ono sta moze, bukvalno sa nikakvim parama. Stubovi posred tribine ce ostati. Timovi iz EPL koji imaju milioneeee, njihovi stadioni imaju stubove po tribinama. Tako kad to pogledas, ovo nije strasno.
Sto se tice stadiona za reprezentaciju, plan je da se napravi novi stadion u Sarajevu. Bilo je u vijestima neki dan.