Nekadašnji selektor Srbije Mladen Krstajić potvrdio je u javljanju za MONDO da je podnio neopozivu ostavku na mjestu predsjednika FK Radnik, ne želeći da ulazi u detalje zbog čega je donio ovakvu odluku.

Od dolaska na čelo semberskog tima, 23. januara 2015. godine, Krstajić je podigao Radnik na mnogo viši. Bijeljinci su od ekipe koja se bori za opstanak, došli do pozicije da osvajaju brojne trofeje, te su prvi put u istoriji zaigrali na međunarodnoj sceni.

Za nešto manje od pet godina provedenih u klubu, Krstajić je uradio brojne stvari kojima je Radnik približio najjačim bh. klubovima. Semberski premijerligaš konstantno je u vrhu tabele, borio se za trofeje, te osvajanjem Kupa BiH izborio nastup u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Takođe, mnogo toga urađeno je i na polju infrastrukture, pa će se u Bijeljini ubrzo igrati utakmice u večernjem terminu, s obzirom da je u toku montaža reflektora na Gradskom stadionu, prenosi Mondo.ba.

Osim osvojenog najmasovnijeg takmičenja u BiH 2016. godine, četiri godine u nizu Radnik je osvajao i Kup Republike Srpske, ukupno šest puta u posljednjih sedam godina, a i u tekućoj sezoni u dobroj je prilici da ode do samog kraja, jer je ostvaren plasman u polufinale.

Radnik poprilično dobro “gura” i u Premijer ligi BiH, gdje je zimsku pauzu dočekao na šestom mjestu, sa malim zaostatkom za ekipama koje se bore za izlazak u Evropu.

(Reprezentacija.ba)