Novi selektor U17 BiH Nermin Šabić posjetio FS BiH: Čeka nas puno posla

Novi selektor U17 BiH posjetio FS BiH

Novi selektor U17 BiH Nermin Šabić posjetio FS BiH: Čeka nas puno posla
Foto: FS BIH

Novi selektor U17 BiH Nermin Šabić boravio je u četvrtak u prostorijama FS BiH gdje je razgovarao sa generalnim sekretarom Adnanom Džemidžićem i izvršnim direktorom Sektora za sport Elmirom Pilavom.

U saopštenju Saveza piše da Nermin Šabić ne krije zadovoljstvo što će u narednom periodu sa klupe predvoditi bh. kadete:

„Velika čast i privilegija za mene je što sam imenovan na mjesto selektora jedne nacionalne selekcije. Nakon dugogodišnjeg igranja, a zatim i trenerskog posla, ovo mi je došlo kao nagrada za moj rad. Nadam se da ću na najbolji način iskoristiti ovu priliku i da ćemo uspjeti da ostvarimo što bolje rezultate, te da će igrači iz kadetske selekcije kasnije predstavljati našu zemlju u budućnosti u juniorskoj, mladoj i seniorskoj selekciji. Pred nama je dosta posla i praćenja igrača, ali vjerujem da ćemo uspjeti u našim ciljevima i da ćemo dostojno predstavljati našu zemlju i NS/FS BiH.“

Nermin Šabić će u radu imati podršku dosadašnjeg selektora Sakiba Malkočevića koji će sada obavljati funkciju skauta svih omladinskih selekcija.

(Reprezentacija.ba)

Ovu vijest vam donosi kladionica MeridianBet.

Oznake: