Raspored i satnica utakmica šestog kola grupne faze Lige šampiona

Grupa A:

21,00 sati: PSG – Galatasaray

21,00 sati: Club Brugge – Real Madrid

Grupa B:

21,00 sati: Bayern Munchen – Tottenham

21,00 sati – Olympiakos – Crvena Zvezda

Olympiakos i Crvena Zvezda će u međusobnom duelu odlučiti ko će biti treći i plasirati se u 1/16 finala Europa lige. Grčka ekipa ima samo jedan bod i na posljednjem je mjestu, dok je Crvena Zvezda trećeplasirana sa tri boda. Zvezdi je potreban remi u Grčkoj da na kraju završi kao treća u grupi, a Mozzart daje kvotu 2.55 da Crvena Zvezda neće izgubiti od Olympiakosa.

Grupa C:

18,55 sati: Dinamo Zagreb – Manchester City

Zagrebački Dinamo na svom terenu igra protiv Manchester Cityja, koji je već obezbijedio prvo mjesto i nastup u osmini finala Lige šampiona. Ekipa Dinama je nakon pet odigranih kola treća na tabeli sa pet bodova i zanimljivo da na kraju može biti druga, ali i četvrta. Dinamu je potrebna pobjeda da bi osvojio drugo ili treće mjesto, a Mozzart u svojoj ponudi nudi kvotu 5.10 na trijumf Dinama.

18,55 sati: Shakhtar – Atalanta

Grupa D:

21,00 sati: Atletico Madrid – Lokomotiv Moskva

21,00 sati: Bayer Leverkusen – Juventus

Italijanski Juventus rasterećen dolazi u Njemačku, jer je već u prošlom kolu osigurao prvu poziciju. S druge strane, fudbaleri Bayera imaju teoretsku šansu da budu drugi, ali osim pobjede nad Juveom trebat će im i kiks madridskog Atletica u duelu sa Lokomotivom iz Moskve. Bayer je favorit u ovom meču i kvota na trijumf njemačkog predstavnika u Mozzartu je 2.15.

(Reprezentacija.ba)