Kompanija Mozzart donirala je nove dresove za košarkaški klub “KK Bosna Royal” i još jednom pokazala kako pruža pravu podršku sportskim kolektivima u BiH.

KK “Bosna Royal” dobio je nove dresove u sklopu akcije „Novi dresovi za nove šampione“ koju realizuje kompanija Mozzart.

Prema riječima predstavnika kluba donirana oprema predstavlja podršku koja je došla u pravom trenutku, ali i snažan podsticaj za dalji rad i sportske uspjehe.

Od svog osnivanja, kompanija Mozzart preduzima različite društveno odgovorne aktivnosti, a akcija „Novi dresovi za nove šampione“ je još jedna u nizu onih koje imaju za cilj popularizaciju sporta u lokalnim zajednicama, razvoj lokalnih sportskih klubova i podršku talentima.

Ponosni smo što je akcija „Novi dresovi za nove šampione” stigla kod u BiH. Posebno zadovoljstvo predstavljaju vijesti da igrači u novim dresovima nižu pobjede opravdavajući tako i spisao ove akcije”, istakla je Tamara Đajić, direktor Marketing sektora kompanije Mozzart.

U proteklih mjesec dana kompanija Mozzart u okviru društveno odgovorne akcije „Novi dresovi za nove šampione“ obukla je 13 klubova i to KMF “Doboj”, FK “Mladost” Tišina, FK “Crni Vrh” Jaružani, Futsal klub “Lilium”, KMF “Ljubinje”, Fk “Mladost” Zalužani, FK “Omladinac” Budžak, FK “Plamen” Donje Vodičevo, FK “Ljubić” Prnjavor, FK “Sloga” Trn, FK “Gornji Rahić”, RK “Drina” Zvornik i KK “Bosna Royal” Ilijaš.

PODRŠKA LOKALNOJ ZAJEDNICI, SPORTU, BOLESNIMA…

Mozzart je do sada u okviru akcije „Sto terena za jednu igru” obnovio dva terena u Banjoj Luci i Doboju, podržava i sportske klubove, udruženja oboljelih, domove za starija lica, zavode… Kroz svoje društveno odgovorno poslovanje ova kompanija već godinama unazad na donacije i sponzorstva usmjerava značajna sredstva.

(Sponzorisani tekst)