HamTips by Reprezentacija.ba” su kladioničarski savjeti koji dolaze od analitičara Reprezentacija.ba portala sa dugogodišnjim iskustvom skautiranja fudbala za regionalne klubove i saveze.

Zanima nas i vaše mišljenje, a ovo su naše pretpostavke za subotu 30. novembar 2019. godine.

Brescia – Atalanta (15,00 sati) Tip 2

Atalanta i ove sezone igra sjajan fudbal u Italiji, ali u posljednja četiri susreta ne zna za pobjedu. Danas je očekuje gostovanje posljednjeplasiranoj Bresciji, koja je idealan protivnik za prekid crne serije. Momčad iz Bergama je prije nekoliko dana u Ligi šampiona pobijedila Dinamo sa 2:0, ostala u igri za plasman u osminu finala i sa mnogo samopouzdanja stiže ekipi Brescije. Mozzart u svojoj ponudi daje kvotu 1.50 da će Atalanta slaviti na ovom gostovanju. Atalanta u tekućoj sezoni u gostima ima skor od četiri pobjede i tri remija. S druge strane, Brescia na svom terenu još uvijek ne zna za pobjedu, jednom je remizirala i četiri puta izgubila.

Mozzart ponuda: 1 (6.00) X (4.50) 2 (1.50)

Sarajevo – Željezničar (16,00 sati) Tip 3+

Ekipe Sarajeva i Željezničar danas će odigrati najveći bh. derbi. Sarajevo je trenutno prvo sa 35 bodova, dok je Željo drugi sa tri boda manje. Oba tima igraju ofanzivno, efikasno, pa tako Željezničar ima prvi napad lige sa 36 golova, a Sarajevo treći najefikasniji napad sa 26. Na posljednjih pet međusobnih duela Sarajeva i Željezničara viđeno je čak 20 pogodaka. Naravno, svih pet je išlo 3+, a Mozzart u svojoj ponudi nudi sjajnu kvotu od 2.00 na ovaj tip 3 ili više pogodaka.

Mozzart ponuda: 1 (2.40) X (3.10) 2 (2.95)

Club Brugge – Mouscron (18,00 sati) Tip 3+

Club Brugge će na svom terenu u okviru 17. kola belgijskog šampionata dočekati Mouscron. Ekipa Club Bruggea godinama igra ofanzivno, pa očekujemo i da će danas od prve minute krenuti napadački. Dueli Club Bruggea i Mouscrona su tradicionalno efikasni, a 9 od 11 međusobnih mečeva ova dva tima su završena sa tri ili više pogodaka. U ponudi “Mozzarta” kvota na 3+ iznosi 1.40.

Mozzart ponuda: 1 (1.18) X (7.25) 2 (15.00)

(Sponzorisani tekst)