VIDEO \\ Titula prvaka Europe slavi se na ulicama diljem BiH

Muška kadetska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine postala je prvak Europe! Naši zlatni momci u finalu su savladali domaćina prvenstva selekciju Litvanije rezultatom 85:83. Bh. kadete do historijskog uspjeha predvodili su Džanan Musa sa 33 poena, osam skokova i sedam asistencija te Sani Čampara sa 23 koša i 5 skokova. Emir Čerkezović dodao je 10 […]


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo Reprezentacija.ba portala i Reprezentacija.ba portal ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Muška kadetska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine postala je prvak Europe! Naši zlatni momci u finalu su savladali domaćina prvenstva selekciju Litvanije rezultatom 85:83.

Bh. kadete do historijskog uspjeha predvodili su Džanan Musa sa 33 poena, osam skokova i sedam asistencija te Sani Čampara sa 23 koša i 5 skokova. Emir Čerkezović dodao je 10 poena i pet skokova, dok je Njegoš Sikiraš ubacio devet koševa i sedam skokova.

Naši kadeti koji su osvojili zlato: Džanan Musa, Njegoš Sikiraš, Sani Čampara, Emir Čerkezović, Lazar Mutić, Amar Barukčija, Vedran Mirković, Aljoša Janković, Srđan Kočić, Adi Alikadić, Timur Ovčina, Nikola Đaković, a sa klupe ih je predvodio Josip Pandža.

Diljem Bosne i Hercegovine na ulicama gradova se slavi osvojena titula. Pogledajte kako je to bilo u Sarajevu!

(Reprezentacija.ba)


Komentari

3 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
bakir
17.08.2015. 01:55

SVETA NOCCCC TIHAA NOCCCC ali ne kod nasssssss.. miii smoo sampioniiiiiii evropeeeeeeeee oo leeeooooo leeeeee

10
17.08.2015. 02:43

Bosna je šampion ooooo ????❤️

cole ćićevac
17.08.2015. 08:23

svaka čast