Delegacija predstavnika FK Željezničar, NFSBIH i Nadzornog organa za radove, razgovarala je sa predstavnicima kompanije GMC o dosadašnjim aktivnostima na pripremi konstrukcije krova istočne tribine, javlja zvanična stranica FK Željezničar.

Radovi na pripremi konstrukcije krova su u punom jeku, a kako ističu iz kompanije GMC iz Usore svi pripremni radovi idu planiranom dinamikom.

Delegacija predstavnika FK Željezničar u kojoj su bili Enis Džihanić direktor Kluba, Nihad Hodžić ekspert za infrastrukturu NFSBIH, te Nedim Čehajić predstavnik Nadzornog organa iz kompanije IN, zajedno sa predstavnicima kompanije GMC obišli su radove na pripremi konstrukcije krova istočne tribine i pregledali napredak radova.

– Pripreme i radovi istočne tribine se izvode u skladu sa planiranom dinamikom te očekujemo da će radovi na postavci krova na istočnoj tribini početi, kako je i panirano 25. novembra, izjavio je Enis Džihanić direktor FK Željezničar i naglasio da prema ugovorenoj dinamici radovi bi trebali biti gotovi 31. januara 2020. godine.

(Reprezentacija.ba)