“HamTips by Reprezentacija.ba” su kladioničarski savjeti koji dolaze od analitičara Reprezentacija.ba portala sa dugogodišnjim iskustvom skautiranja fudbala za regionalne klubove i saveze.

Zanima nas i vaše mišljenje, a ovo su naše pretpostavke za četvrtak 24. oktobar 2019. godine.

Rennes – Cluj (21,00 sati) Tip 1

Francuski Rennes poslije dva kola ima samo jedan bod u grupi E, dok je Cluj osvojio tri boda. Rennes večeras igra pred svojim navijačima i samo pobjeda dolazi u obzir. Momčad Rennesa čak osam susreta u nizu ne zna za trijumf (sva takmičenja), pa vjerujemo da je duel sa Clujom pravi trenutak da se konačno dođe do tri boda. Kvota u Mozzartu na trijumf Rennesa iznosi 1.85.

Mozzart ponuda: 1 (1.85) X (3.45) 2 (4.50)

Arsenal – Guimaraes (21,00 sati) Tip 3+

Londonski Arsenal je u ponedeljak neočekivano izgubio od Sheffield Uniteda u Premiershipu, a večeras ga očekuje nova utakmica. Protivnik je portugalski Guimaraes u okviru trećeg kola grupne faze Europa lige. Sead Kolašinac i društvo su ostvarili maksimalan učinak u prva dva kola (dvije pobjede) i postigli sedam pogodaka. Na pet od posljednjih šest domaćih utakmica (sva takmičenja) Arsenala viđena su tri ili više pogotka. Kladionica “Mozzart” daje kvotu 1.45 na tri ili više golova u Londonu.

Mozzart ponuda: 1 (1.25) X (6.50) 2 (10.00)

PSV – LASK (21,00 sati) Tip 3+

Kada se god sastaju holandski i austrijski klubovi, očekuje se veliki broj golova. Tako bi trebalo biti i u duelu grupne faze Europa lige između PSV-a i LASK-a. PSV je u prva dva kola slavio oba puta i to 3:2 nad Sportingom te 4:1 protiv Rosenborga. Ekipa LASK-a ima pobjedu (1:0 protiv Rosenborga) i poraz (1:2 od Sportinga), a u posljednjem ligaškom meču je demolirala Mattersburg sa nevjerovanih 7:2. Mozzart u svojoj ponudi nudi kvotu 1.50 da će večeras u Eindhovenu biti najmanje tri gola. Inače, na 10 od posljednjih 11 susreta (sva takmičenja) PSV-a viđena su minimum tri gola.

Mozzart ponuda: 1 (1.60) X (4.00) 2 (5.60)

(Sponzorisani tekst)