Amer Gojak je sinoć asistirao u gostujućem trijumfu Dinama nad Goricom (4:2), a prije tog duela u razgovoru za jutarnji.hr prokomentarisao je i određene nesuglasice sa trenerom Bjelicom.

Dinamo slavio treći put u nizu, Gojak asistent

Dinamo je prije nekoliko kola poražen od Varaždina u gostima, Bjelica nije bio zadovoljan nastupima Gojaka i Hajrovića, a Amer je istakao da je njegovo da igra i poštuje odluke trenera.

“Ne znam što je trener mislio pod time. Bili ste i sami u Varaždinu pa mi vi recite je li moje zalaganje na toj utakmici bilo loše? Naravno, trener ima pravo na svoja razmišljanja, on vodi momčad i ja sigurno nisam taj koji će mu proturječiti u bilo čemu. Moje je da igram i poštujem njegove odluke, slagao se ja s njima ili ne. Uostalom, Nenad Bjelica je puno toga dobroga donio i Dinamu i meni. Sjećam se njegovih riječi nakon Rosenborga o meni i vječno ću mu biti zahvalan”, rekao je Amer za jutarnji.hr i dodao:

“Moje je da na svakom treningu idem 100 posto. Da u utakmici iskoristim svaku sekundu koja mi se pruži. Ako trener procijeni da je to dovoljno za prvih 11, nitko sretniji od mene.”

(Reprezentacija.ba)