HamTips by Reprezentacija.ba” su kladioničarski savjeti koji dolaze od analitičara Reprezentacija.ba portala sa dugogodišnjim iskustvom skautiranja fudbala za regionalne klubove i saveze.

Zanima nas i vaše mišljenje, a ovo su naše pretpostavke za subotu 19. oktobar 2019. godine:

Standard – Genk (18,00 sati) Tip 3+

Standard našeg Gojka Cimirota i Genk igraju derbi meč 11. kola belgijskog šampionata. Ovo će biti duel dvije veoma ofanzivne ekipe, a pogotovo se to odnosi na Standard, koji je pogađao 23 puta protivničke mreže ove sezone. Na četiri od pet domaćih susreta Standarda ove sezone bila su tri ili više pogotka. Također, na četiri od posljednjih pet gostujućih mečeva Genka bilo je tri ili više golova. “Mozzart”daje kvotu 1.55 u svojoj ponudi da će gledatelji u Liježi vidjeti najmanje tri gola u večerašnjem dvoboju.

Mozzart ponuda: 1 (2.25) X (3.45) 2 (3.15)

AZ Alkmaar – Heerenveen (18,30 sati) Tip 3+

Deseto kolo holandske Eredivise lige otvorit će Alkmaar i Heerenveen. AZ Alkmaar je trenutno trećeplasirani sa 20 bodova, dok Heerenveen zauzima osmu poziicju sa 13 bodova. Holandska liga nam je uvijek sinonim za golijadu, ali ove sezone večerašnji protivnici nisu podesili nišanske sprave. Zbog toga očekujemo da će se raspucati večeras u Alkmaru, a kvota da će u Alkmaaru biti tri ili više golova u Mozzartu iznosi 1.45. Prilog u tome ide i to da je na četiri od posljednjih pet međusobnih utakmica ova dva tima viđeno tri ili više pogodaka.

Mozzart ponuda: 1 (1.60) X (4.00) 2 (5.60)

Juventus – Bologna (20,45 sati) Tip Juventus daje 2+ golova

Juventus, za koji nastupa naš Miralem Pjanić, će protiv Bologne tražiti petu uzastopnu pobjedu. Čini se da Juventus u tekućoj sezoni igra onoliko koliko mu je potrebno za trijumf. Imaj skor od 6 pobjeda te jednog remija i prvoplasirani su na tabeli. Juve je na sedam od posljednjih osam susreta u svim takmičenjima postizao najmanje po dva gola. Mozzart u svojoj ponudi nudi kvotu od 1.42 da će Juve postići minimum dva pogotka večeras. Aktuelni prvak Italije je na zadnja četiri međusobna domaća duela sa Bolognom davao po dva ili više golova.

Mozzart ponuda: 1 (1.38) X (4.70) 2 (8.50)

(Sponzorisani tekst)