HamTips by Reprezentacija.ba” su kladioničarski savjeti koji dolaze od analitičara Reprezentacija.ba portala sa dugogodišnjim iskustvom skautiranja fudbala za regionalne klubove i saveze.

Zanima nas i vaše mišljenje, a ovo su naše pretpostavke za subotu 12. oktobar 2019. godine:

BiH – Finska (18,00 sati) Tip 1

Zmajevima je ovo posljednja šansa da i teoretski ostanu u igri za direktan plasman na EURO 2020. Iako će BiH igrati bez najboljeg igrača Edina Džeke, Pjanić i društvo će u Zenici učniti sve kako bi stigli do trijumfa nad neugodnim Fincima. Finska je u prvom međusobnom duelu ove dvije selekcij u tekućim kvalifikacijama slavila u Tampereu sa 2:0. S obzirom da BiH u zadnjih 15 zvaničnih domaćih mečeva ima skor 10-4-1, kvota od 2.15 u “Mozzartu” na pobjedu Zmajeva protiv Finske je zaista odlična.

Mozzart ponuda: 1 (2.15) X (3.10) 2 (3.80)

Italija – Grčka (20,45 sati) Tip domaćin daje 2+ golova

Italijani imaju fantastičan niz od šest vezanih pobjeda u ovim kvalifikacijama i sve osim ubjedljivog trijumfa nad oslabljenim Grcima bit će prvorazredno iznenađenje. Izabranici Roberta Mancinija će u Rimu ugostiti Grčku, a tipujemo da će Azzuri dati najmanje dva pogotka. Kvota u kladionici “Mozzart” na ovaj tip je 1.37. Italija je u svakoj od prethodnih šest kvalifikacionih utakmica postizala najmanje po dva gola.

Mozzart ponuda: 1 (1.20) X (6.50) 2 (15.00)

Norveška – Španija (20,45 sati) Tip 2

Selekcija Španije i ove kvalifikacije igra sjajno. U prethodnih šest kola u gurpi F ostvarili su svih šest pobjeda. Sada im slijedi gostovanje Norveškoj, koja je četvrtoplasirana u grupi sa 9 bodova. Španci će i ovaj put imati gotovo sve najbolje igrače na raspolaganju i imaju ulogu favorita. Kladionica “Mozzart” nudi kvotu 1.50 na pobjedu Španije. Reprezentacija Španije je u posljednja tri zvanična međusobna duela slavila nad Norveškom.

Mozzart ponuda: 1 (6.75) X (4.20) 2 (1.50)

HamTips: Dobitni listić za četvrtak 10. oktobar

(Sponzorisani tekst)