“HamTips by Reprezentacija.ba” su kladioničarski savjeti koji dolaze od analitičara Reprezentacija.ba portala sa dugogodišnjim iskustvom skautiranja fudbala za regionalne klubove i saveze.

Zanima nas i vaše mišljenje, a ovo su naše pretpostavke za četvrtak 3. oktobar.

Wolfsberger – Roma (18,55 sati) – TIP 2

“Moramo pobijediti bez kalkulacija” poručio je trener Rome Fonseca uoči gostovanja austrijskom Wolfsbergeru. Roma ima visoke ambicije u Europa Ligi, te najavljuju izvođenje sastava u kojem će priliku dobiti i neki rezervni igrači željni dokazivanja kako bi nastavili odličnu formu, posebno na gostujućim utakmicama. Kladionica “Mozzart” na pobjedu Rome daje kvotu 1.90.

Mozzart ponuda: Wolsberger – Roma 1 (4.00) X (3.60) 2 (1.90)

Arsenal – Standard (21,00 sati) – TIP 3+

“Želimo pobjediti, samo pobijediti. Sa šansama, sa potpunom kontrolom igre.” najavio je trener Arsneala uoči utakmice. Na posljednjih četiri od pet utakmica Europa Lige na utakicama Arsenala je bilo tri ili više golova, a kako im u goste dolazi belgijski klub koji igra otvoreno, tipujemo na tri ili više gola na utakmici Arsenal – Standard. Kladionica “Mozzart” za takav ishod daje kvotu 1.50.

Mozzart ponuda: Arsneal – Standard 1 (1.38) X (5.00) 2 (7.75)

Sevilla – APOEL (21,00 sati) – TIP 3+

Sevilla je u prvom kolu zabila tri gola Qarabagu, a APOEL dao tri i primio četiri gola od Dudelangea. Uz njihov stil igre dovoljno da očekujemo puno golova, pa i ovdje predviđamo tri ili više golova. Kladionica “Mozzart” za takav ishod daje kvotu “1.50”

Mozzart ponuda: Sevilla – Apoel 1 (1.38) X (5.00) 2 (7.75)

(Sponzorisani tekst)