Fudbalski savez Bosne i Hercegovine objavio je najavu početka prodaje ulaznica za kvalifikacionu utakmicu BiH – Finska koja se igra 12. oktobra u Zenici, ali i za BiH – Italija koja se igra 15. novembra isto u Zenici.

Prodaja počinje u petak 4. oktobra, a ranijom odlukom Izvršnog odbora FS BiH cijena ulaznica je manja za 10 KM nego inače, pa će ulaznice koštati 30, 20 i 10 KM za zapadnu, istočnu i južnu i sjevernu tribinu.

Ulaznice će se moći kupiti u poslovnicama Centrotransa u 17 bh. gradova: Sarajevo, Zenica, Fojnica, Kakanj, Kiseljak, Olovo, Tešanj, Visoko, Tuzla (Transturist), Mostar (Autoprevoz), Jablanica (Sunce Travel), Goražde (Centroprevoz), Bos. Petrovac (Kavaz doo), Sanski Most (Kwim Kompany), Donji Vakuf (Servistrans), Gradačac (Suki Tours) i Živinice (LOGCAP Travel).

Jedna osoba može kupiti dvije ulaznice za svaku utakmicu, uz predočavanje ličnog dokumenta sa fotografijom.

Fudbalski savez BiH će imati elektronski nadzor informacija o svakoj prodanoj ulaznici, a i prilikom ulaska na stadion ulaznice će provjeravati elektronski uređaji, te će biti moguće ući samo na odgovarajući ulaz i tribinu koji su navedeni na ulaznici.

(Reprezentacija.ba)