Za danas, nedjelju 15. septembar, predlažemo vam sljedeća tri para.

Roma – Sassuolo (18,00 sati) Tip 1

Nakon dva remija na startu prvenstva, Edin Džeko i društo danas pred svojim navijačima žele osvojiti prva tri boda u tekućoj sezoni. Roma je ostvarila dvije pobjede u posljednja tri domaća međusobna duel nad Sassuolom. “Mozzart” u svojoj ponudi nudi kvotu od 1.60 na trijumf Rome. Susret Roma – Sassuolo igra se od 18,00 sati.

Mozzart ponuda: Roma – Sassuolo 1 (1.60) X (4.00) 2 (5.60)

Rijeka – Hajduk (19,00 sati) Tip 1x

Momčad Rijeke već tri kola ne zna za pobjedu, a danas će u derbiju osmog kola hrvatskog šampionata ugostiti Hajduk. Rijeka, čiji su članovi Stjepan Lončar i Zoran Kvržić, je posljednja dva ligaška duela igrala na svom terenu protiv Osijeka i Intera iz Zaprešića i na oba meča nije uspjela doći do tri boda. Što se tiče međusobnih dvoboja sa Hajdukom, Rijeka kao domaćin tri utakmice u nizu ne zna za poraz.

Mozzart ponuda: Rijeka – Hajduk 1 (2.30) X (3.25) 2 (2.90)

Menemen – Akhisar (18,00 sati) Tip Akhisar će pobijediti ili voditi na poluvremenu

Prema mišljenju mnogih, Akhisar našeg Irfana Hadžića je glavni kandidat da na kraju sezone završi na jednoj od pozicija koje vode u najviši rang turskog fudbala. Akhisar nije baš najbolje ušao u novu sezonu i poslije tri kola ima samo četiri boda. Klub iz Akhisara večeras očekuje gostovanje Menemenu, a mi tipujemo da će Irfan Hadžić i saigrači voditi na poluvremenu ili će na kraju slaviti. Kvota u kladionici “Mozzart” na ovaj tip iznosi 1.95.

Mozzart ponuda: Menemen – Akhisar 1 (3.00) X (3.20) 2 (2.30)

Kompletnu ponudu kladionice “Mozzart” pogledajte OVDJE.

(Reprezentacija.ba)