Kao što je Reprezentacija.ba već pisao, Fudbalski klub Sarajevo ove sedmice organizovao je druženje sa navijačima Bordo kluba. Na događaj su bili pozvani aktivni članovi FK Sarajevo koji su vlasnici sezonskih karata u tekućoj sezoni, a proteklih pet godina su većinom posjedovali sezonske karte, bili aktivni članovi, te dolazili na utakmice Bordo kluba.

U srijedu 11. septembra u prostorijama My Face-a okupili su se navijači sa zapadne tribine, a noć poslije najvjerniji navijači sa istočne tribine.

Navijači su imali priliku postaviti direktna pitanja generalnoj direktorici Sabrini Buljubašić, koordinatoru sportskog segmenta Emiru Hadžiću, šefu stručnog štaba Husrefu Musemiću, te igraču Mersudinu Ahmetoviću.

Prisutnim navijačima odgovoreno je na pitanja vezana za izgradnju ili adaptaciju Koševa, igrački kadar, TC Butmir…

Fudbalski klub Sarajevo se zahvaljuje svim navijačima na vjernosti proteklih godina, te izražava želju da druženja ovog tipa postanu praksa koja za cilj ima jačanje veze između navijača i Kluba, te postizanje što je moguće transparentnijeg poslovanja.

Svi navijači koji nisu imali priliku prisustvovati događaju, uskoro će moći pogledati kako je to izgledalo na video snimku druženja.

(Reprezentacija.ba)