Kakav vikend! Poklapa se završetak Svjetskog u košarci sa početkom Liga petice. Dok će ljubitelji košarke uživati u borbi za 5. mjesto i finalima Svjetskog, dotle će strastveni pratioci Premijer lige, Lige 1, La Lige, Bundeslige i Serije A imati pune ruke posla, nakon čega ih čeka prava poslastica – kreće Liga šampiona.

Tako na primjer, ukoliko na meč Premijer lige između Vulverhemptona i Čelsija odigrate duplu šansu, tj. „ds 1X“ (tim 1 će pobijediti ili će meč završiti neriješeno), čeka vas kvota 1,50. Za one hrabrije, koji smatraju da Čelsiju ne prija novi trener i da se novi mladi igrači neće snaći, kvota na pobjedu Vulverhemptona iznosi čak sjajnih 2,80.

Neće tu nedostajati ni domaćeg fudbala, s obzirom da se utakmice 8. kola BH Premijer lige ofanzivno nastavljaju poslije kratkog predaha.

Kako vi tipujete ovog vikenda?

POGLEDAJ PONUDU UTAKMICA I KVOTA

*Kvote su podložne promjenama.

Kladionica Mozzart ti nudi mogućnost klađenja na tvom pametnom telefonu ili računaru. Sve što je potrebno jeste da se registruješ na www.mozzartbet.ba i izvršiš uplatu putem MasterCard ili Maestro kartice, vaučera Kliker ili Xbon ili popunivši uplatnicu u poštama ili bankama širom BiH. Za prepaid korisnike m:tel mreže, moguće su i dopune SMS porukom.

Važno je napomenuti da ti Mozzart poklanja 15 besplatnih spinova na onlajn kazinu, narednog radnog dana nakon što izvršiš prvu uplatu, a tu istu uplatu ti duplira kroz akciju BONUS 100%. To je samo dio razloga zašto je Mozzart najbolji.

Ukoliko već danas otvoriš svoj račun, saznaćeš još i to da:

  • Isplate stižu uvijek na vrijeme, u roku od 24 sata;
  • Kvote na tiketima možeš da uvećaš i na sportskom i na uživo klađenju kroz više akcija;
  • Imaš preko 350 igara na Mozzart onlajn kazinu;
  • Postoji dodatna ponuda za ljubitelje sporta – klađenje na specijale, na pobjednike takmičenja, na granizze i poene igrača, na utakmice koje se igraju uživo i na poene igrača uživo…

Više informacija o Mozzart akcijama možete da saznate na: promo.mozzartbet.ba

DONESI ODLUKU

(Sponzorisani tekst)