Nakon ljetne pauze Lutrija Bosne i Hercegovine od ponedjeljka, 2. septembra, nastavlja sa virtuelnom igrom „Pogodi 13ku“. Virtuelna igra, kao i do sada, biti će realizovana putem predviđene podstranice na kojoj će igrači imati mogućnost prognoziranja ishoda domaćih i evropskih fudbalskih utakmica ali i drugih sportova.

Prognoziranjem rezultata utakmica u formi “Pogodi 13ku” igračima će se svake sedmice omogućavati prognoziranje rezultata 13 utakmica i to : 1–pobjeda domaćina, X – neriješen rezultat i 2 – pobjeda gosta. Igrači će, u zavisnosti od broja pogođenih utakmica, sakupljati bodove na osnovu kojih će biti pozicionirani na rang listi. Pravo da prognoziraju rezultate putem navedene virtuelne igre imaju svi registrovani igrači i oni koji se registruju na web portalu Lutrije Bosne i Hercegovine.

Prognoziranje će se vršiti u mjesečnim ciklusima,a svaki ciklus sadrži 4 ili 5 sedmičnih prognoziranja. To znači da će igrači imati mogućnost da ostvare bonuse po dva osnova – sedmični i mjesečni.

Sedmično prognoziranje će se vrši od ponedjeljka do nedjelje prema datumima navedenim na web portalu www.lutrijabih.ba, u rubrici “Pogodi 13ku”. Sedmični bonusi se ostvaruju na osnovu pogođenih rezultata 13 zadatih utakmica. Svaki pogođeni rezultat nosi jedan bod. Da bi se ostvario bonus potrebno je pogoditi najmanje sedam ponuđenih utamica.

U sedmičnim ciklusima, igrači mogu osvojiti bonuse od 1.00 – 100,00 KM.

Mjesečni bonusi ostvaruju se na osnovu sedmičnih ciklusa i zbira pogođenih sportskih događaja. Prvih trinaest igrača ostvaruju bonuse od 20,00 – 300,00 KM.

Da bi zaigrali virtuelnu igru i okušali svoje sposobnosti u prognozama rezultata predstojećih utakmica kliknite OVDJE.

BUDI MAJSTOR PROGNOZE, BUDI DIO IGRE!

(Sponzorisani tekst)