Za danas, 1. septembar 2019. godine, vam predlažemo tri para.

Arsenal – Tottenham (17,30 sati) Tipa oba daju gol

Arsenal našeg Seada Kolašinca u derbiju četvrtog kola engleskog Premiershipa dočekuje gradskog rivala Tottenhama. Dueli između ova dva tima uvijek su interesantni i puni naboja. Ekipa Arsenala je u prva tri kola postizala najmanje po jedan gol na svakom meču, dok je Tottenhem u posljednjem trećem kolu neočekivano poražen od Newcatlea sa 0:1 (u prva dva kola su postigli pet pogodaka). Kvota u kladionici “Mozzart” na tip oba daju gol u današnjem derbiju iznosi 1.48. Meč u Londonu igra se od 17,30 sati.

Lazio – Roma (18,00 sati) Tip 3+

Još jedan veliki derbiji pred nama i to onaj u Rimu, gdje će se sastati Lazio i Roma. Na jednoj strani je bivši bh. reprezentativac Senad Lulić, ujedno i kapiten Lazija, a Romu predvodi kapiten naše A selekcije Edin Džeko. Obje momčadi su u prvom kolu postigle po tri gola, s tim da je Lazio slavio u gostima 3:0 nad Sampdorijom, dok je Roma odigrala 3:3 na svom terenu protiv Genoe. Na pet od posljednjih šest međusobnih utakmica Lazija i Rome bilo je tri ili više golova, a “Mozzart” u svojoj ponudi nudi kvotu 1.45 da će i večeras biti isto tako.

Rijeka – Inter Zaprešić (20,00 sati) Tip 1

Rijeka, za koju nastupaju Stjepan Lončar i Zoran Kvržić, nije se uspjela plasirati u grupnu fazu Europa lige. Fudbaleri Rijeke večeras od 20,00 sati na svom terenu u okviru hrvatskog šampionata igraju sa Interom iz Zaprešića i nastojat će doći do trijumfa. “Mozzart” daje kvotu 1.33 na pobjedu Riječana u večerašnjem dvoboju. Rijeka je u posljednja tri međusobna susreta na svom terenu ostvarila tri pobjede nad Interom. Stjepan Lončar bi trebao igrati od prve minute za Rijeku, dok je Zoran Kvržić povrijeđen.

Kompletnu ponudu kladionice “Mozzart” pogledajte OVDJE.

(Reprezentacija.ba)