Nakon tri izgubljena meča u nizu, ekipi Radnika slijedi domaći duel sa Mladosti, protiv koje trener tima iz Bijeljine, Mladen Žižović, očekuje pobjedu.

“Igramo protiv ekipe koja je promijenjena i podmlađena dosta u odnosu na prošlu sezonu i velika je nepoznanica. Međutim, i kao takvi su pokazali da pogotovo na strani mogu da odigraju zaista dobro. Sve bodove koje su osvojili ove sezone osvojili su na strani. Imaju jednu pobjedu i dvije neriješene, što nam ostavlja veliki upitnik pred sutrašnju utakmicu”, rekao je Žižović i nastavio:

“Pod jednim imperativom pobjedom moramo da ih savladamo. Pokušat ćemo da nametnemo stil igre koji u prethodnom periodu možda nije donio rezultate koje smo očekivali, ali nadam se da će sutra to doći na svoje i da ćemo sa tri boda doći u relativno mirnu luku. Sigurno da imamo određenih problema, međutim, smatram da smo ih evidentirali. Ekipa zaista dobro trenira. Odigrali smo dobro drugo poluvrijeme protiv Sarajeva, ali spletom raznih okolnosti nismo uspjeli da dođemo do bodova. Možemo biti zadovoljni načinom igre, ali ne i činjenicom da smo izgubili”.

Žižović je potvrdio kako sutra neće moći računati na Srđana Bečelića, dok se Miloš Simonović vraća u tim poslije suspenzije od dvije utakmice.

Susret u Bijeljini igra se od 17:00 sati.

(Reprezentacija.ba)