U intervjuu koji je dao za Dalmatinskiportal.hr, veznjak Pogona iz Szczecina, Zvonimir Kožulj (25), prokomentarisao je nedavnu izjavu selektora BiH Roberta Prosinečkog o njegovom mogućem pozivu u reprezentaciju.

“Evo može li Kožulj igrati u reprezentaciji? Znam ga iz Hajduka, meni ne znači to što on može biti u grupi 23 igrača”, rekao je Prosinečki, a cijelu priču je Kožulj želio razjasniti.

“Dosta se slažem s tom izjavom, ne vidim svrhu da dođem tamo i treniram. Ne možeš odmah biti standardan. Ali, što se tiče ovog dijela vezanog uz Hajduk, ne mogu se složiti, nelogično je da me zna iz Hajduka. Ne kažem da sam se pretvorio u Xavija, ali mislim da bi bilo dobro da me netko dođe pogledati. Koliko znam nitko me nije gledao, sve je rekla-kazala. Očekivao sam da netko dođe i kaže da nisam za reprezentaciju, ja bih to poštivao. Ovako je ispalo igra gluhih telefona”, rekao je Kožulj.

Pogon Szczecin je trenutno drugoplasirani tim poljske Ekstraklase i to ponajviše zahvaljujući Kožulju, koji je na prve četiri utakmice upisao dva gola i asistenciju, što mu je donijelo nagradu za igrača mjeseca.

(Reprezentacija.ba)