Fudbaleri Borca sutra u Banjoj Luci dočekuju Mladost iz Doboja kod Kaknja u utakmici 5. kola Premijer lige BiH.

Cilj je pobjeda i odnosno „ovjera“ tri boda osvojena u minulom kolu u Bijeljini.

“Mladost je kvalitetan protivnik koji je osvojio sve bodove na strani. Pokazali su da znaju da igraju čvrsto i na rezultat. Ne očekuje nas lagan susret kao što svi mislie. Poslije utakmice u  Bijeljini se nalazimo u pozitivnoj atmosferi što ne smije da nas zavara. Ovu sedmicu koja je iza nas smo iskoritili za oporavak jer je po onako teškim uslovima u prethodnom kolu bilo izuzetno teško igrati. Imamo dosta igrača koji su bili povijeđeni na prethodnom meču i nisu u potpunosti mogli da učestvuju u trenažnom procesu ali mislim da spremni dočekujemo meč”, rekao je trener Borca Branislav Krunić i nastavio:

“Bit će ovo teška utakmica na psihološkom planu, jer od nas se očekuje pobjeda pred domaćom publikom. Mi, naravno idemo na pobjedu, ali na terenu moramo pokazati da postepeno ulazimo u formu. Za Mladost u prošlom kolu nisu igrala tri najbolja igrača. Rezultat iz prošlog kola ne bi trebalo da nas zavara. Najveća prijetnja je Famino, koji je veoma kvalitetan i brz, imaju čvrstu sredinu, igraju kompaktno, agresivno. Mi ćemo morati kroz kavlitetan i brz pas prenijeti igru na protivničku stranu. Moramo biti konkretniji nego u prethodnih utakmicama kako bismo došli u više prilika”.

Borčev šef struke nema problema s povredama i suspenzijama, tako da za Mladost može računati na sve raspoložive snage.

“Očekujem da ćemo biti maksimalno spremni, odgovorni i motivisani. Nadam se da ćemo dati sve od sebe i osvojiti tri boda”, jasan je bio napadač Saša Kajkut.

Utakmica Borac – Mladost (DK) igra se sutra na Gradskom stadionu u Banjoj Luci. Početak je u 20.30 časova.

(Reprezentacija.ba)