Predlažemo tipove za tri utakmice koje se igraju u subotu 10. augusta 2019. godine.

Salzburg – Wolfsberger (17,00 sati) Tip 3+

Salzburg našeg Smaila Prevljaka danas će od 17,00 sati na svom terenu u meču trećeg kola austrijskog šampionata ugostiti Wolfsberger. Ekipa Salzburga godinama dominira u Austriji, a novu sezonu je otvorila sa dvije pobjede. Postigli su šest golova i pokazali da će ponovo biti glavni kandidat za titulu prvaka. Na četiri od posljednjih pet međusobnih duela ova dva tima, bilo je tri ili više pogodaka. “Mozzart” nudi kvotu 1.45 da će danas u Salzburgu biti tri ili više golova.

Groningen – Twente (19,45 sati) Tip oba daju gol

Drugo kolo holandske lige donosi nam interesantan meč između Groningena i Twentea. Groningen, za koji nastup bh. reprezentativac Samir Memišević, je u prvom kolu slavio u gostima kod Emmena sa 1:0, dok je Twente odigrao 1:1 protiv PSV-a. Oba tim su postizala najmanje po jedan gol u tri od posljednjih pet međusobnih utakmica. U kladionici “Mozzart”kvota na oba daju gol iznosi 1.87.

Basel – Servette (19,00 sati) Tip 3+

Momčad Basela će na domaćem terenu u duelu švicarskog šampionata igrati sa Servetteom, čiji je član Miroslav Stevanović. Basel igra efikasan fudbal na startu nove sezone, a u prva tri kola na susretima Basela postignuto je čak 13 pogodaka. “Mozzart” daje kvotu 1.45 na tri i više golova u ovom meču. S druge strane, Servette je u uvodna tri kola postigao dva te primio jedan gol. Što se tiče međusobni susreta, šest od posljednjih osam okončano je sa tri i više golova.

Kompletnu ponudu kladionice “Mozzart” pogledajte OVDJE.

(Reprezentacija.ba)