Za nedjelju 4. august 2019. godine predlažemo vam tri tipa.

Darmstadt – Holsten Kiel (15,30 sati) Tip 3+

U okviru drugog kola druge njemačke lige danas se sastaju Darmstadt i Holsten Kiel. Ovo će biti utakmica na kojoj će nastupiti dva bh. igrača, Dario Đumić u Darmstadtu te Darko Todorović u Kielu. Zanimljivo da su obje momčadi u prvom kolu odigrale 1:1 (Darmstadt protiv HSV-a, a Kiel sa Sandhausenom). Posljednja dva međusobna meča ova dva kluba donijela su čak 11 pogodaka. Kvota od 1.60 na tri više golova čini se kao idealan tip.

Salzburg – Mattersburg (17,00 sati) Tip 3+

Ekipa Salzburga našeg Smaila Prevljaka od 17,00 sati ugostiće Mattersburg. Salzburg godinama igra moderan, napadački fudbal i teži na svakom duelu da postigne gol više. Iako se u posljednje vrijeme muče sa Mattersburgom u međusobnim duelima, danas bi trebali bez većih problema upisati tri boda i to sa više golova razlike. Kvota na tri više pogotka na ovom meču u kladionici “Mozzart” iznosi 1.40. Smail Prevljak zbog povrede neće igrati danas, ali Minamino, Okugawa, Hwang i Halland garantuju ofanzivu tokom cijelog meča.

Široki Brijeg – Radnik (20,30 sati) Tip 1

Široki Brijeg je još uvijek bez pobjede nakon četiri zvanične utakmice u novoj sezoni. Širokobriježani su dva puta poraženi od Kairata u kvalifikaciajma za Europa ligu, u prvom kolu Premijer lige BiH su na svom terenu izgubili od Čelika, dok su u drugom kolu odigrali 2:2 u Tuzli protiv Slobode. Ekipa Širokog večeras dočekuje bijeljinski Radnik i može se reći da je konačno vrijeme za prvi trijumf. “Mozzart” nudi kvotu 1.65 na pobjedu Širokog u večerašnjem duelu. U posljednjih pet međusobnih duela na Pecari, Široki ima dvije pobjede, dva meča su završena bez pobjednika, a Radnik je jednom slavio.

Kompletnu ponudu kladionice “Mozzart” pogledajte OVDJE.

(Reprezentacija.ba)