Danas se širom Europe igra 40-tak revanš susreta drugog pretkola kvalifikacija za Europa ligu, a za vas smo izdvojili tri tipa.

Zrinjski – Utrecht (19,00 sati) Tip 3+

Mostarski Zrinjski će večeras s početkom u 19,00 sati u Mostaru igrati revanš duel drugog pretkola kvalifikacija za Europa ligu protiv Utrechta. Naš predstavnik je u prvom napravio veliko iznenađenje i odigrao 1:1 na teškom gostovanju u Holandiji. Iako je na tom duelu viđen veliki broj prilika, na kraju su postignuta samo dva gola. S obzirom na napadačku igru obje momčadi, večeras očekujemo minimum tri gola u Mostaru. Kladionica “Mozzart” nudi kvotu 1.70 na tip da će u duelu Zrinjski – Utrecht biti tri ili više golova.

Malmo – Domžale (19,00 sati) Tip 1

Švedski Malmo večeras od 19,00 sati na domaćem terenu dočekuje Domžale u revanš susretu drugog pretkola kvalifikacija za Europa ligu. U prvoj utakmici ove dvije momčadi postignuta su četiri pogotka. Konačan rezultat u Sloveniji je glasio 2:2. Ipak, Malmo je kvalitetniji tim od Domžala, a u korist im ide što je u švedskom prvenstvu odigrano već 18 kola. Kvota na pobjedu švedskog tima iznosi 1.50. Malmo tri susreta u nizu nije ostvario trijumf, pa je vrijeme da danas obraduje svoje navijače.

CS Universitatea – Honved (18,15 sati) Tip 1

Universitatea Craiova, za koju zbog povrede još uvijek ne nastupa naš Elvir Koljić, odigrala je 0:0 u prvom duelu drugog pretkola kvalifikacija za EL u gostima kod mađarskog Honveda. Rumunskom timu večeras odgovara samo pobjeda, s obzirom da bi svaki neriješen rezultat (osim 0:0) odveo Honved u narednu fazu. Craiova je odlično počela rumunski šampionat i nakon tri kola ima maksimalnih devet bodova. U današnjoj ponudi kladionice “Mozzart” jedinica na Craiovu je 1.50. Ekipa Craiove je i u prvom meču bila bolja, pa se očekuje da će pred svojim simpatizerima opravdati ulogu favorita.

Kompletnu ponudu kladionice “Mozzart” pogledajte OVDJE.

(Reprezentacija.ba)