Klubovi, igrači, menadžeri… Svi zarađuju na fudbalskim transferima koji u posljednje vrijeme probijaju sve granice, pa zašto da i vi ne budete među onima kojima će džep biti puniji poslije nekog prelaska fudbalera iz kluba u klub?

Dovoljno je na sajtu mozzartbet.ba odaberete neku od brojnih opcija za klađenje na prelazni rok, i učinite ljeto zanimljivijim.

Primjera radi, već mjesecima se govori o Nejmarovom nezadovoljstvu u Pari Sen Žermenu, a ni čelnici prebogatog francuskog kluba nisu zadovoljni njegovim učinkom i rado bi ga prodali, ali s obzirom na to da su ga platili 222.000.000 evra, pitanje je da li će se naći neko ko bi mogao da iskešira traženu sumu.

Nejmar bi svakako najviše volio da ponovo sarađuje s Mesijem u Barseloni, a kvota da će se to desiti je 2,10, što znači da ćete ako uplatite 100,00 KM na ovu opciju, i pogodite, podići 210,00 KM. S druge strane, kvota da će Brazilac ipak ostati u PSŽ-u je 2,00, dok se ostale opcije procjenjuju manje realnim – prelazak u Juventus nosi kvotu 9,00, u Real 13, u Mančester Junajted 50…

Što se Pola Pogbe tiče, jasno je da bi i on volio da ovog ljeta promijeni sredinu i ode s Old Traforda, ali cijena takođe nije mala. Prema bukmejkerima, najveće su šanse da do transfera neće doći (kvota 1,40), dok je kvota na prelazak u Real 2,50, a na povratak u Juventus čak 40!

Ako je vjerovati kladionicama, sljedeći klub Maura Ikardija – koji uz pomoć supruge i menadžera Vande Ikardi mjesecima ratuje sa svojim klubom Interom – je Juventus. Kvota da će tako biti je 1,80, a da će ostati u Interu 3,00.

Kladionica MOZZART nudi još dosta opcija, a iskustvo nas uči da je ljetnja pijaca kako se bliži kraju sve zanimljivija. Očekuje se da do kraja ljeta u fudbalskoj Evropi pukne neka bomba, a budita baš vi ti koji će je pogoditi!

Kompletnu ponudu za klađenje na prelazni rok pogledajte OVDJE.

(Sponzorisani tekst)