Mirza Teletović: Nikoga mi nismo izgubili, BiH je iznad svega

Reakcija predsjednika KS BiH nakon slučaja “Dario Drežnjak”

Mirza Teletović: Nikoga mi nismo izgubili, BiH je iznad svega
Foto: AA

Dario Drežnjak, košarkaš Širokog Brijega, dobio je poziv selektora naše reprezentacija Vedrana Bosnića da nastupi za BiH na turneji u Kini, ali je isti odbio uz opravdanje da ima zdravstvenih problema.

Ipak, Drežnjak je prihvatio poziv selektora Hrvatske, koja će od 22. do 24. jula nastupati na turniru u Kini.

Nakon ovih dešavanja, uslijedila je i reakcija predsjednika KS BiH Mirze Teletovišća, koji je jasno poručio da samo oni koji žele igrati za BiH su dobrodošli u našu selekciju.

“Samo oni koji iskreno osjećaju Bosnu i Hercegovinu, samo oni koji vjeruju da imamo svijetlu budućnost, a imamo je, samo oni koje ne moramo moliti i nagovarati su dobrodoÅ¡li u bh. reprezentaciju. Nismo mi nikoga izgubili, niti ćemo ikada nekoga izgubiti, već smo samo dobili svakom takvom odlukom. Trebaju nas interesovati momci koji se srcem bore pod zastavom BiH, a svi koji to ne žele, neka im je sa srećom negdje drugo, jer BiH ne zavisi od pojedinca, niti će ikada ikoga moliti! Voli i igraj, izgaraj, jer je BiH iznad svega”, jasno je poručio Teletović i čestitao reprezentativcima BiH u sjedećoj odbojci na osvojenoj srebrenoj medalji na Europskom prvenstvu.

(Reprezentacija.ba)

Oznake:

Komentari

1 Komentar
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Erko
22.07.2019. 10:15

Tako samo tako Mirza!
Bosna Forever……..
Volo Bosnu igraj Za Bosnu…..