Optimizam stanuje na Pecari, unatoč činjenici da je Kairat favorit. No, ne pobjeđuju favoriti uvijek…

Šef stručnog štaba Širokog Brijega Goce Sedloski podcrtao je tu činjenicu još jednom na konferenciji za novinare uoči prvog ogleda protiv Kazahstanaca, u četvrtak od 21 sat na Pecari.

“Oni su dobra, kvalitetna momčad, k tomu još u natjecateljskom ritmu. Ali, i mi smo odlično radili u proteklih mjesec dana. Spremni smo dati sve od sebe, ostavit ćemo srce na terenu i uz pomoć naših navijača, našega 12. igrača, pokušati doći do pobjede, po mogućnosti bez primljenog gola”.

Iako cijeni kazahstanskog predstavnika, Sedloski drži kako i oni imaju svojih slabosti koje Široki mora iskoristiti ukoliko želi polučiti pobjedu. Bit će to, zaključio je, “dobra utakmica u kojoj neće biti previše prilika i zato moramo zabijati u napadu, a u odbrani ne griješiti”.

A da se svaka pogreška u Europi kažnjava, upozorio je i Dražen Bagarić.

“Kairat je neugodan i favorit, ali idemo odigrati muški i hrabro te odlično ozračje s treninga pretvoriti u pozitivan rezultat u četvrtak navečer na Pecari”, kazao je napadač Širokog.

Sedloski za prvi dvoboj protiv Kairata na raspolaganju ima kompletan kadar, svi nogometaši imaju pravo nastupa i pred njim su slatke brige da nakon još jednog treninga izabere udarnih 11 za ovogodišnju europsku premijeru.

(Reprezentacija.ba)