Sinoć je u hotelu Falkenštajner u Beogradu održana manifestacija “Prvi tim” na kojoj su proglašeni najbolji akteri sezone 2018/19 u okviru Super lige Srbije.

U prisustvu brojnih uglednih zvanica iz svijeta fudbala, poslovnih partnera i predstavnika medija predstavljen je idealni tim elitnog ranga i proglašeni najbolji igrač, najbolji mladi igrač i najbolji trener Super lige Srbije za sezonu 2018/19.

Idealnih jedanaest birali su njihovi direktni rivali, kapiteni superligaških ekipa i šefovi stručnih štabova, a jedno od dva mjesta u napadu zauzeo je bh. napadač Nermin Haskić (29), koji je ove sezone za Radnički iz Niša postigao 24 gola i prvi je strijelac šampionata.

Među najboljih jedanaest igrača za sezonu 2018/19 Super lige Srbije našli su se: Milan Borjan (Crvena zvezda), Filip Stojković (Crvena zvezda), Miroslav Bogosavac (Čukarički), Nemanja Miletić (Partizan), Radovan Pankov (Radnički Niš), Dušan Jovančić (Crvena zvezda), El Fardu Ben (Crvena zvezda), Nikola Drinčić (Radnički Niš), Nermin Haskić (Radnički Niš), Marko Marin (Crvena zvezda) i Ognjen Mudrinski (Čukarički).

Za najboljeg igrača u sezoni 2018/19 Super lige Srbije proglašen je prvotimac Crvene zvezde Marko Marin, dok je za najboljeg mladog igrača proglašen prvotimac Radnika Igor Zlatanović.

Najbolji trener ove sezone je šef stručnog štaba crveno-belih Vladan Milojević.

(Reprezentacija.ba)