VIDEO/ Kenan Kodro minutu nakon ulaska u igru postigao svoj prvi gol za Athletic Bilbao

Bh. napadač pogodio protiv madridskog Atletica

Povratak na članak
10 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Ljuta_Krajina
16.03.2019. 21:33

Dali mu je i ovo namjestio otac Meho, sta kazu fudbalski strucnjaci? Momak sigurno ima talenat, a nekad je bogam potrebno i srece. Sve u svemu sretno Kenane da abd nastavis dalje ovako kako si krenuo.

Black Panther
Reply to  Ljuta_Krajina
17.03.2019. 01:17

nije vazno! Raduj se za njega i svi trebaju drago nam je kad nam zemljak ima uspjeha!! A to što kriikuju ljudi, ja sam jedan od njih, ta Kritika ide treneru a ne kodri, jer je igrač uvezan u situaciju neki ljudi to obrnuto shvate. Koljic je Dao više golova i po mom mišljenju ima Koljic prednost u repki zato što je plus u svom klubu Starter! Da budemo realni!! Svaka čast Kodri i puno mu sreče!!

Samir
16.03.2019. 21:54

Slazem se potpuno.Keno je dobar,pokretljiv i zna igrat.Kod nas cim je neko ne neciji sin odma kazu veze .Doci u jedan Atletik Bilbao nemoze ni babo pomoc ako nemas kvalitete.

Anonymous
16.03.2019. 23:02

Kao prvo pametnjakovici jedni kenan je rodjeni baskijac i u athletic bilbau nemoze niko igrat osim ako nisi rodjeni baskijac pogledajte malo prvu postavu i rezervu nema ni jedan stranac osim kodre svi su spanci i to je kodro stranac sto stoji samo njegova zastava BIH zato sto igra za nasu drzavu inace je rodjeni spanac

Ljuta_Krajina
Reply to  Anonymous
17.03.2019. 00:33

iako je rodjen u baskiji NE MORA da igra za Bilbao ako nije dobar. Ne znam sta ti tu nije jasno? Po tvom pisanju ispade da bi cijelokupna baskija trebala igrati za Bilbao, bio dobar ili ne.

Samir
Reply to  Anonymous
17.03.2019. 10:09

Ako nema kvalitete neznam dje da je se rodio nebi igro sigurno.Po tvome mora se rodit u Baskiji da igra za Bilbao i sa dvije lijeve noge.

Dzeko-Kodro-Koljic
17.03.2019. 04:26

Samo zdravlja i sportske srece novom napadacu repke.Budimo sretni i ponosni na Kenana.Ovo je tep pocetak njegove fudbalske misije,ja zelim i nadam se da ce Kenan predvodit novu plejadu igraca skupa sa Gojakom,Civicem,Todorovicem,Melanom,Cavarom,Demirovicem,Koljicem.Plus Pjanic,Kolasniac,Bicakcic,Besic,Cimirot od starih.O Dzeki je suvisno pricat,njega sigurno nikad necemo imat ali on je vec na zalasku karijere.I neka jos Kodra i Kodrica ponos repke.Mi smo mali kao savez i ponosni sto sin Bosne brani boje Atletika,a isto tako prsretni na Koljica koji ubija mreze,koje bolji nebitno bitno je trojac Dzeko-Kodro-Koljic.

Ljiljan wNapF
17.03.2019. 11:50

Kakav kreten i đubre od insana moraš da budeš,da uvijek sereš po svemu svome…..sretno Kenane…..

Semsaga
17.03.2019. 13:14

I ja sam taj koi kritikuje njegovu igru.
I jedan pogodak mi nije promjenio misljenje.
Ja jos nisam ubjedjen da on ima kvalitet za repku.
Ali to neznaci da ga pljujem
Ili da nevjerujem da ce biti bolji ili da nezelim da bude najbolji.

Ljuta_Krajina
Reply to  Semsaga
17.03.2019. 18:43

Pa normalno. Treba momku pozeljeti sve najbolje. Talenta ima ali nekih par stvari mu ipak jos fali da bude veliki napadac.

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM