Stotine poruka zatrpalo je mail i Facebook messenger Reprezentacija.ba portala sa istim upitom naših navijača – kako kupiti ulaznice za utakmicu Italija – BiH (11. juni, Torino).

Za meč u Torinu vlada ogroman interes među navijačima u dijaspori, ali još i veći u Bosni i Hercegovini, što su nam potvrdili iz agencije Sol Azur koja tradicionalno organizuje putovanja navijača na utakmice.

Više od tri mjeseca pred utakmicu već imamo veliki broj prodanih aranžmana, kako autobuskih tako i avionskih. Potrudili smo se da cijene budu pristupačne kako bi Zmajevi imali što više navijača u Torinu. Cijene za autobuske aranžmane iznose od 229 KM, a za avionske 799 KM. Iskreno, malo smo i iznenađeni koliko veliki odziv navijača imamo. Sigurno da nas očekuje pravi spektakl – poručuju iz Sol Azura.

Stadion Juventusa na kojem će se igrati utakmica jedan je od najmodernijih i najljepših stadiona u Italiji i Europi. Napravljen je 2011. godine i prima više od 40.000 gledatelja i zasigurno će ponuditi sve uslove za pravu fudbalsku ljepoticu.

>>> Prvi podrazumijeva četverodnevni aranžman sa cijenom od 229 KM.

>>> Drugi podrazumijeva petodnevni aranžman sa cijenom od 329 KM, ali oni koji se prijave do 28. 2, platit će 299,00 KM.

>>> Avio aranžman tri dana Sarajevo – Milano – Torino od 799 KM

Zmajevi su imali sjanu podršku i na posljednjem gostujućem meču. 15. novembra u Beču u okviru UEFA Lige nacija igrali smo protiv Austrije ispred 20.000 svojih navijača.

Susret između Italije i BiH na programu je 11. juna 2019. od 20,45 sati (meč četvrtog kola grupe J).

Prije gostovanja Italiji, izabranicima Roberta Prosinečkog predstoji također gostujući meč sa Finskom (8. juni), dok kvalifikacije počinju sa dva domaća duela protiv Armenije (23. mart na Grbavici) i Grčke (26. mart u Zenici).

(BIH.ba – Reprezentacija.ba)