Napadač turskog Genclerbirligija Ermin Zec se nakon dužeg vremena ponovo našao u kadru reprezentacije BiH. Istina, ovaj put je odlični napadač na širem spisku reprezentativaca.

"Drago mi je da sam opet blizu reprezentacije nakon dugo vremena. Izuzetno mi je drago zbog toga. Igranje za reprezentaciju je zadovoljstvo kakvo ne možete opisati. Bosna i Hercegovina je iznad svega", izjavio je za BrzeVijesti Ermin Zec.

Napadač turskog prvoligaša Genclerbirligija je svjestan činjenice da je trenutno rezervna opcija za Brazil, ali svim Zmajevima želi sreću.

"Moja prilika za odlazak u Brazil je jedino ako neko otpadne. To nikome ne želim, nisam takva osoba. Svi ovi momci su zaslužili da se nađu na Mundijalu", napominje dvadesetšestogodišnji Bugojanac.

Njegov četverogodišnji ugovor sa Genclerbirligijem ističe ovog ljeta. Zec je kazao kako će u narednih desetak dana biti poznato ime novog kluba.

"Ima nekoliko opcija za nastavak karijere. Ima nekoliko varijanti iz Turske i inostranstva. Kao što sam rekao, za desetak dana će se sve znati", istakao je Ermin Zec.

(Reprezentacija.ba/ Brzevijesti.ba)