Sve prethodne investicije i radovi u Olimijskom centru Jahorina itekako imaju odličan efekat već u prvom mjesecu rada skijališta. Osim što je Jahorina prva u regionu pustila skijalište u rad već 29. novembra, za manje od mjesec dana rada skijališta zabilježeni su nezapamćeno dobri rezultati u svim segmentima.

Naime, prihodi samo od prodaje ski karata su u odnosu na mjesec decembar prošle godine porasli su za 150 odsto dok su od protekle dvije godine u zbiru za isti period premašene za 45 odsto.


Odlični rezultati zabilježeni su i porastom prihoda od parkinga za čak 125 odsto koji su već sada jednaki kao cijeli mjesec decembar 2017. godine ali i prihodi od ski škole OC Jahorina uvećani su za 290 odsto u odnosu na prethodnu godinu.

Pored odličnih odličnih rezultata koji su samo motiv za još veći uspjeh Olimpijski centar Jahorina je za sve posjetioce pripremio i prednovogodišnji koncert Lepe Brene koji će se na Jahorini održati 29. decembra sa početkom u 20 časova ali i koncert Nikole Rokvića 30. decembra u hotelu Bistrica. Karte za koncert Lepe Brene su u prodaji u sistemu kupikartu.ba te iz OC Jahorina pozivaju sve zainteresovane da kupe svoje karte na vrijeme i uživaju u sadržajima OC Jahorina i tokom novogodišnjih praznika.


Jahorina nastavlja sa odličnim radom i obećava svim posjetiocima zimsku skijašku sezonu ispunjenu zanimljivim sadržajima, novim događajima ali i nikad boljim uslovima za skijanje.

(Sponzorisani tekst)