Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović u nedjelju ujutro prije odlaska u Moskvu na finalnu nogometnu utakmicu Hrvatska – Francuska poručila je da vjeruje u pobjedu ”Vatrenih” i da će cijela Hrvatska danas navijati svim srcem, javlja Fena.

Novinari su hrvatsku predsjednicu na zagrebačkom aerodromu pitali je li očekivala da će hrvatska nogometna reprezentacija doći u finale Svjetskog nogometnog prvenstva, a ona je odgovorila da o tome uopće nije razmišljala, samo se nadala.

“Nisam o tome uopće razmišljala, samo sam se nadala. I, evo, izvrsno je da idemo na finale. Šta god se danas dogodilo – mi smo ponosni na naše Vatrene, ali vjerujem u pobjedu. Vjerujem da će sva Hrvatska navijati svim srcem. Mislim da će biti i potresa u Zagrebu, Splitu, Rijeci i drugim gradovima kad navijači budu skakali, a posebno se veselimo i povratku. Idemo s vjerom u pobjedu, ali s nikakvim uvjerenjem da će biti lako. Neće biti lako. I zato doista moramo svim srcem biti uz naše Vatrene”, poručila je hrvatska predsjednica.

(BIH.ba)