Pored selektora naše A selekcije, Mehmeda Baždarevića koji je objavio spisak igrača za meč protiv Izraela, i selektor U21 reprezentacije BiH, Darko Nestorović saopštio je imena mladih reprezentativaca na koje računa za duel sa Norveškom.

Mlada reprezentacija odigrat će 5. juna prijateljski meč protiv Crne Gore, a 13. juna igramo prvi susret kvalifikacija za odlazak na Euro protiv Norveške.

“Imali smo problema sa povrijeđenim igračima, sada su se oni oporavili i imamo četiri igrača koja nisu bila na prvom okupljanju. Ja sam priželjkivao da ne bude povreda, ali Smail Prevljak se povrijedio u Austriji, tako da smo ostali bez jednog dobrog igrača. U svakoj utakmici ćemo ići da napravimo dobar rezultat. Vjerujemo u ovu generaciju, radi se o talentovanim fudbalerima” kazao je na press konferenciji Nestorović.

Naš selektor zadovoljan je formom većine naših reprezentativaca, ali i prokomentarisao selekciju Norveške.

“Većina njih igra standardno i u dobroj su formi što je najvažnije za selektora.  Najbitnije je da igrači dođu spremni, a onda je sve lakše. Bio sam na izvlačenju  u Nionu i grupa je teška. Ja očekujem da ćemo biti tvrd orah svima. Ja sam igrao u Ham Kamu u Norveškoj, tako da poznajem dobro situaciju u norveškom fudbalu. Predstavićemo se u najboljem svjetlu i pokušati da izvučemo iz prve utakmice što bolji rezultat” rekao je naš selektor i dodao:

“Reprezentacije u grupi su jake, počevši od Engleske, Švicarske, Norveške. I Kazahstan ulaže mnogo u fudbal i napreduju. Ja smatram da će ova generacija iz okupljanja u okupljanje biti bolja i nadam se pozitivnom rezultatu”, riječi su Nestorovića.

(Reprezentacija.ba)