Fudbaleri Sarajeva sutra će na svom terenu u okviru 20. kola BHT Premijer lige BiH ugostiti momčad Radnika iz Bijeljine.

Uoči ovog duela danas je održana press konferencija za medije, a šef struke FK Sarajevo, Husref Musemić obratio se prisutnim novinarima.

“Pozdravio bih vas sve na početku po prvi u renoviranom salonu koji nosi ime po legendi našeg kluba. Utakmice koje smo igrali na pripremama su nam davale optimizam, ali očigledno nismo pokazali to na Pecari. Imamo dosta problema pred ovaj susret, ali mi moramo u narednih sedam dana dati sve od sebe u ove tri utakmice. Uzdrmani smo nakon poraza, ali mislim da imamo kvalitet da pokažemo koliko vrijedimo. Na Pecari je nedostajalo koncentracije u ključnim trenucima.”, rekao je Musemić, dodavši:

“Nekoliko igrača ima gripu, tako da ćemo znati danas ko će moći igrati. Radnik je relativno lako dobio Borca, puni samopouzdanja dolaze na Koševo, ali se nadam da imamo snage da riješimo utakmicu u našu korist. Teren je loš i nama i njima, tako da na to ne možemo da utječemo i trebamo se prilagoditi i odigrati najbolje. Svakako da se ne treba obazirati na stvari na koje ne možete uticati”

Sarajevo dočekuje Radnik u nedjelju, 25. februara sa početkom u 14.30 sati na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase”. Ulaznice za nadolazeći susret Fudbalskog kluba Sarajevo u prodaji su od jučer (petak – 23.2.2018.) i to u oba Bordo Fan Shop-a, ul. Maršala Tita 38b/ Bezistan.

Na dan utakmice, ulaznice će biti dostupne i na prodajnim mjestima na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase”. Istočna tribina koševskog stadiona neće biti u funkciji za ovu utakmicu, obzirom na najavljenje vremenske neprilike u gradu Sarajevu, a za naše navijače bit će otvorena tribina “Sjever – Vedran Puljić”, te tribina “Zapad” (Ulaz A5).

Cijene ulaznica su sljedeće: Tribina “Sjever Vedran Puljić” – 3 KM, Tribina “Zapad” – 5 KM. Dječija ulaznica za pomenute tribine biće u prodaji po cijeni od 1 KM. Bitno je istaći da se polusezonske i sezonske ulaznice za “Istok” mogu iskoristiti za tribinu “Zapad”.

(BIH.ba)