Jedan od najboljih pojedinaca utakmice protiv Mladosti, koju je Bordo klub pobijedio rezultatom 4:2, bio je Said Husejinović.

Husejinović  je postigao gol, te je odigrao jednu jako dobru utakmicu.

U razgovoru za zvaničnu web stranicu kluba, prenio je svoje utiske poslije utakmice.

“Drago mi je prije svega zbog naše pobjede i dobre igre po dosta teškom terenu i vremenu. Mladost je kvalitetna ekipa, čvrsta, što se i večeras pokazalo na Koševu. Ipak, bili smo efikasni i smatram da smo zasluženo došli do nove pobjede.”, rekao je Husejinović, dodavši:

“Naravno, sretan sam što sam ponovo našao svoje ime u početnoj postavi. Hvala navijačima koji su me pozdravili na jedan sjajan način. Ja se osjećam dobro, naporno radim, treniram i takav pristup se uvijek isplati. Ponovo sam se upisao u strijelce i mogu reći da mi je drago što sam pomogao ekipi da dođe do nova tri boda.”

U narednom kolu, Sarajevo će gostovati Željezničaru na Grbavici.

Kako govori Husejinović, fudbaleri Sarajeva žele nastaviti uspješan niz.

“Imamo jedan dobar niz, u dobroj smo formi i naravno da želimo to nastaviti. Svjesni smo važnosti nadolazeće utakmice protiv Željezničara i spremit ćemo se dobro za utakmicu. Sigurno je da će to biti derbi ovog dijela sezone, pored toga što je sarajevski derbi i mi želimo našu dobru formu potvrditi i na Grbavici. Uz veliku podršku naših navijača, očekuje nas jedna vrhunska utakmica.”, izjavio je Husejinović.

(BiH.ba)