Aktuelni prvak BiH mostarski Zrinjski nalazi se u rezultatskoj krizi, pa je tako u posljednja tri kola osvojio samo jedan bod.

Pojedini mediji su nakon sinoćnjeg poraza Zrinjskog u Širokom Brijegu (1:2) objavili da će nekadašnji bh. selektor Blaž Slišković dobiti otkaz u timu iz Mostara, ali iz Zrinjskog su demantovali medijske natpise.

Saopštenje Zrinjskog prenosimo vam u cjelosti.

“S obzirom da naš Klub maksimalno uvažava novinarsku slobodu, HŠK Zrinjski Mostar ni ovog puta ne želi reagirati na napise pojedinih medija i tako istima davati važnost koju ne zaslužuju, ali s obzirom da određeni portali kontinuirano pokušavaju obmanuti javnost, ipak smo dužni potvrditi kako stručni stožer na čelu s Blažom Sliškovićem ima punu podršku klupskog rukovodstva!

Naravno da posljednja tri rezultata ne zadovoljavaju visoke ambicije HŠK Zrinjski, ali pojedine medije očito trebamo podsjetiti na nešto na što smo jako ponosni, odnosno da je naš Klub, s Blažom Sliškovićem kao šefom struke, nakon trinaest odigranih kola opet na vrhu, odnosno u novoj borbi za naslov prvaka. Opet, petu sezonu u nizu!

Iste ćemo podsjetiti i na nešto na što smo još ponosniji, odnosno da smo u prethodne četiri sezone tri puta uspjeli prvi proći kroz cilj te tako osvojiti treću, četvrtu i petu titulu prvaka BiH, što je HŠK Zrinjski učinilo najtrofejnijim klubom u zajedničkoj Premijer ligi.

Da, ostalo je puno utakmica do kraja prvenstva, ali već danas ćemo se usuditi konstatirati još nešto. Ne sumnjamo da ćemo opet uspjeti! Treći put u nizu i šesti put u klupskoj povijesti!

S Blažom Sliškovićem na klupi…”, poručuju iz Zrinjskog.

(BiH.ba)