Pomoćni trener bh. tima optimista

Reprezentativci Bosne i Hercegovine danas su boravili na Trebeviću, gdje su posjetili zabavni park Sunnyland.

Navijači i predstavnici medija imali su priliku da se druže s našim najboljim fudbalerima, koji su zajedno su zajedno s članovima stručnog štaba stali pred kamere i odgovarali na njihova pitanja.

Pomoćni trener u stručnom štabu bh. tima, Igor Janković, vjeruje kako ćemo se na kraju svi radovati.

“Obavili smo interne razgovore sa igračima, danas su bili ljudi iz Saveza i imali smo radni sastanak. Današnji dan ćemo iskoristi za opuštanje i odmor, a sutra nastavljamo sa klasičnim mikro ciklusom za utakmicu. Igrači su svjesni situacije i šta nam donosi ova utakmica, ali i ona u Estoniji. Znamo koliko je bodova u igri i šta trebamo ostvariti. Stoga ćemo dati naš maksimum na treninzima i na utakmicama, kako bi opravdali očekivanja navijača i cjelokupne javnosti. Vjerujemo da ćemo se na kraju svi zajedno radovati”, kazao je Janković, prenosi Anadolu Agency (AA).

Dodao je da se nakon okupljanja reprezentativaca nije dogodio niti jedan novi problem, te da je raspoloženje u najboljem redu.

“Jedna grupa, koja je igrala utakmice u subotu, je malo jače radila, a druga grupa je radila klasični oporavak. Svi su zdravi i spremno očekuju nastavak priprema i utakmicu”, naglasio je Janković.

(Reprezentacija.ba)