(VIDEO) U19 BIH remirizala sa Bugarskom, briljirao Nedim Hadžić

Nedim Hadžić postigao tri gola u duelu U19 selekcija Bugarske i BiH „U-19“ reprezentacija Bosne i Hercegovine odigrala je danas neriješeno 4:4 sa Bugarskom u prijateljskom susretu koji je odigran u Sofiji. Tri gola za bh. tim je postigao napadač Sarajeva Nedim Hadžić, a u listu strijelaca se upisao i Demirel Veladžić. Selektor Toni Karačić […]


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo Reprezentacija.ba portala i Reprezentacija.ba portal ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Nedim Hadžić postigao tri gola u duelu U19 selekcija Bugarske i BiH

„U-19“ reprezentacija Bosne i Hercegovine odigrala je danas neriješeno 4:4 sa Bugarskom u prijateljskom susretu koji je odigran u Sofiji.

Tri gola za bh. tim je postigao napadač Sarajeva Nedim Hadžić, a u listu strijelaca se upisao i Demirel Veladžić.

Selektor Toni Karačić je u današnjem susretu na teren Trening centra Fudbalskog saveza Bugarske izveo sljedeći sastav: Filip Vasilj, Ševkija Resić, Amar Beširević, Jasmin Čeliković, Amir Velić, Filip Božić, Nedim Hadžić, Edis Smajić, Amar Beganović, Anel Šabanadžović, Tomas Dadić.

Igrali su još: Rijad Sadiku, Amar Čatić, Demirel Veladžić, Nikola Vuletić, Imad Rondić, Saša Maksimović, Halid Šabanović i Luka Knežević.

Iste ekipe će odigrati još jedan meč 14. septembra u 10:30 sati u TC FS Bugarske u Sofiji.

(Reprezentacija.ba)

NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo Reprezentacija.ba portala i Reprezentacija.ba portal ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.


Komentari

3 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Mirso k
12.09.2017. 19:34

Ma ja ba a za nedima nije bilo mjesta u predhodnoj generaciji odnosno u kvalifikacijama igrao postigao golove a kasnije na prvenstvu otpisan koja steta …ove nadristrucnjake sve rastjerati samo se moze nesto od marinovica ocekivati i to u sledecim kvalifikacija jer ce u ovim stvoriti okosnicu ekipe i potpuno instalirati svoje znanje i filozofiju fudbala …sretno zmajevi ma gdje god igrali

Mr.
12.09.2017. 19:43

Remirizala sa Bugarskoj…

Anonymous
12.09.2017. 20:10

Opaaaa