(VIDEO) PL BIH: Široki slavio protiv Borca, meč prekidan zbog nestanka struje

Široki slavio pobjedu rezultatom 2:0 Posljednji susret sedmog kola Premijer lige BiH između Širokog Brijega i Borca prekinut je u 66. minuti. Upravo je tada kod rezultata 1:0 dosuđen penal za Široki Brijeg, ali su se reflektori na stadionu “Pecara” ugasili zbog velikog nevremena. Široki Brijeg je na kraju slavio pobjedu rezultatom 2:0. Nova tri […]


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo Reprezentacija.ba portala i Reprezentacija.ba portal ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Široki slavio pobjedu rezultatom 2:0

Posljednji susret sedmog kola Premijer lige BiH između Širokog Brijega i Borca prekinut je u 66. minuti.

Upravo je tada kod rezultata 1:0 dosuđen penal za Široki Brijeg, ali su se reflektori na stadionu “Pecara” ugasili zbog velikog nevremena.

Široki Brijeg je na kraju slavio pobjedu rezultatom 2:0.

Nova tri boda za skok na treću poziciju donijeli su mu Ćorić (23’) i Čabraja (79’).

(Reprezentacija.ba)

NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo Reprezentacija.ba portala i Reprezentacija.ba portal ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.


Komentari

1 Komentar
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Hmm
10.09.2017. 22:06

Haha koje ovo namjestio