Trener Zrinjskog nezadovoljan odnosom igrača u utamici protiv Radnika

Trener nogometaša Zrinjskog Blaž Slišković smatra kako je njegova momčad, nakon dobrog početka sezone i pobjeda nad Sarajevom i Širokom, “previše poletjela” što im se osvetilo na gostovanju u Bijeljini, gdje je Radnik nanio prvi prvenstveni poraz braniteljima naslova prvaka, javlja Fena.

“Prije svega sam nezadovoljan odnosom svoje momčadi na utakmici u Bijeljini. To što se igralo po iznimno visokoj temperaturi nije nikakva isprika. Cjelokupna ekipa je podbacila i sigurno da zamjeram svojim igračima na njihovom odnosu prema svojim obvezama”, kazao je Slišković na konferenciji za novinare uoči gostovanja Krupe u Mostaru u okviru četvrtog kola Premijer lige BiH.

Dodao je kako je nakon poraza održao sastanak s igračima na kojem im je kazao kako se predstava poput one u Bijeljini ne smije ponoviti te da vjeruje kako su njegovi nogometaši shvatili poruku koju im je želio prenijeti.

“Nakon dvije pobjede pomislili smo da smo nepobjedivi, odnosno da je dovoljno da samo izađemo na teren i da ćemo dobiti utakmicu. Ne smijemo misliti da ćemo se prošetati prvenstvom. Bez obzira s kim igraš moraš dati svoj maksimum ili barem najmanje onoliko koliko protivnik da, i tek onda kvaliteta, koja je sigurno na našoj strani, može doći do izražaja”, istaknuo je Slišković.

Što se tiče subotnje utakmice, trener ‘Plemića’ smatra kako je Krupa iznimno kvalitetan protivnik, a Zrinjskom igra samo pobjeda.

“Imaju kontinuitet (Krupa), igraju skupa više od godinu dana, dobro se poznaju i imaju sistem igre kojim im dosta dobro odgovara. To je njihov trenere dobro posložio i očekujem tešku utakmicu, još težu s psihološkog aspekta jer nakon poraza u Bijeljini imamo imperativ pobjede. Ništa osim pobjede u ovom trenutku za nas ne bi bilo dobro”, kazao je Slišković.

Kada je u pitanju sastav za sutrašnju utakmicu trener Zrinjskog kazao je kako još nije odlučio kojih jedanaest igrača će startati.

“Nemamo kartoniranih igrača niti nekih ozbiljnijih problema s ozljedama, osim manjih zdravstvenih problema kod Todorovića, no on će i pored toga konkurirati za utakmicu. Vrlo je moguće da će biti nekih promjena, jer ne želim da neki igrači pomisle kako imaju zagarantirano mjesto u prvoj postavi bez obzira na njihov doprinos na terenu”, poručio je trener Zrinjskog.

Utakmica Zrinjski – Krupa igra se u subotu u 20 sati, na stadionu pod Bijelim Brijegom.

(Reprezentacija.ba)