(VIDEO) MILIĆEVIĆ I COCALIĆ strijelci u pobjedama Genta i Mechelena

Pogotci bh. reprezentativaca Gent je u prijateljskoj utakmici s 3:1 slavio protiv Lensa, a jedan od strijelaca bio je bh. reprezentativac Danijel Milićević (31), koji je pogodio s bijele tačke u 32. minuti. Zabili su još Kubo (29’) i Kalu (90’), dok je autor pogotka za Lens iz penala u 84. minuti bio bivši napadač […]

NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo Reprezentacija.ba portala i Reprezentacija.ba portal ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Pogotci bh. reprezentativaca

Gent je u prijateljskoj utakmici s 3:1 slavio protiv Lensa, a jedan od strijelaca bio je bh. reprezentativac Danijel Milićević (31), koji je pogodio s bijele tačke u 32. minuti.

Zabili su još Kubo (29’) i Kalu (90’), dok je autor pogotka za Lens iz penala u 84. minuti bio bivši napadač Željezničara Ivan Lendrić (25), kojem je to bio prvijenac u dresu ove momčadi.

Mechelen je istim rezultatom savladao Mouscron, a drugi gol iz 44. minute bio je djelo našeg reprezentativnog stopera Edina Cocalića (29).

Preostali strijelci za Mechelen bili su Rits (29’) i Claes (79’), dok je za Mouscron pogodio Bolingi (38’).

(Reprezentacija.ba)

Oznake: