Rahmanović govorio uoči revanš utakmice između Sarajeva i Zarije

Prvotimac Bordo kluba Amar Rahmanović, debitovao je u dresu Fudbalskog kluba Sarajevo prošle sedmice, kada je na početku drugog poluvremena ušao u igru umjesto Ivetića, javlja zvanična stranica FK Sarajevo.

Novi fudbaler je ostavio izvrstan dojam i bio je jedan od najboljih pojedinaca Sarajeva u susretu protiv moldavskog predstavnika.

“Utakmica u Moldaviji je za nas imala dva potpuno različita poluvremena. Nakon slabijeg otvaranja, u kojem smo primili dva gola, uspjeli smo da preuzmemo terensku inicijativu i smatram da smo u nastavku prikazali jako dobru igru. Stvorili smo veliki broj prilika i možemo žaliti što nismo postigli još koji gol. Sigurno da nam pogodak Mihojevića ostavlja veliku šansu za prolazak dalje, koju ćemo, nadam se iskoristiti.” rekao je Rahmanović za zvaničnu stranicu FK Sarajevo, dodavši:

“Što se tiče utakmice u četvrtak, mogu reći da je velika motivacija igrati pred našim navijačima i za mene dodatni motiv. Očekuje nas prva utakmica na Koševu u sezoni, koja je ujedno i prva za mene pred domaćom publikom i želimo ostvariti odličan rezultat, zahvaljujući kojem ćemo se plasirati u narednu rundu takmičenja. Priželjkujem ispunjene tribine, a vjerujem da će naši navijači napraviti odličnu atmosferu.”, dodao je Rahmanović.

Sarajevo dočekuje FC Zaria Balti u četvrtak, 6. jula sa početkom u 20 sati.

(Reprezentacija.ba)