Sarajevo u četvrtak igra revanš meč prvog pretkola Europa lige

Fudbalski klub Sarajevo u četvrtak dočekuje FC Zaria Balti u revanš susretu prvog pretkola Europa lige (u prvom duelu Zaria slavila rezultatom 2:1).

Utakmica protiv moldavskog predstavnika igrati će se na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase” (6.7.) sa početkom u 20 sati.

Za predstojeći europski susret Sarajeva, koji je ujedno i prvi domaći u sezoni 2017/18, članovi Fudbalskog kluba Sarajeva ostvariće značajan popust na cijenu pojedinačnih ulaznica.

Tribina “Sjever Vedran Puljić” koštatat će 5 KM, tribina “Istok” 10 KM (za članove 8 KM), tribina “Zapad” 12 KM (za članove 10 KM), tribina “Zapad Galerija” 25 KM (za članove 20 KM) te tribina “BORDO VIP” 50 KM.

Članovi FK Sarajevo ulaznice za ovaj meč mogu kupiti od ponedjeljka (3. juli) u Odjelu za članstvo i ulaznice FK Sarajevo u ul. Maršala tita, a radno vrijeme odjela u narednoj sedmici bit će od 08,00 do 18,00 sati.

Ulaznice za revanš utakmicu prvog pretkola Europa lige između Sarajeva i Zarije u prodaji će biti od ponedjeljka i bit će dostupne u oba Bordo Fan Shop-a (ul. Maršala tita 38/b i Bezistan).

(Reprezentacija.ba)