U priopćenju se navodi kako je Željezničar bez ikakvih dokaza optužio Zrinjski, ali i FK Slobodu za mutne radnje u domaćem nogometnog prvenstvu

HŠK Zrinjski iznenađen je i razočaran današnjim priopćenjem za javnost u kojemu je FK Željezničar optužio Zrinjski za nečasne radnje, priopćeno je iz mostarskog kluba, prenosi Fena.

U priopćenju se navodi kako je Željezničar bez ikakvih dokaza optužio Zrinjski, ali i FK Slobodu za mutne radnje u domaćem nogometnog prvenstvu.

U vezi s najavom sarajevskog kluba da će se u vezi s događanjima u Premijer ligi BiH obratit Europskoj nogometnoj federaciji (UEFA), iz Zrinjskog su pozivali Željezničar da UEFA-i pošalje i snimke utakmica nogometnog kluba Željezničar.

“Bit će dovoljno da u Nyon pošaljete samo one iz Lige za prvaka te zamolite sudačke eksperte iz UEFA-e da analiziraju suđenje samo iz utakmica Željezničar – Sloboda, Zrinjski – Željezničar, Željezničar – Sarajevo, Radnik – Željezničar i Sloboda – Željezničar (neka snimak Kup utakmice Željezničar – Široki Brijeg bude bonus) s naglaskom na sporne situacije, ako su uopće sporne, kada su Vaši protivnici smatrali da su oštećeni za kaznene udarce”.

“Da se ne lažemo, jasno da smo bili jako nezadovoljni pratiti kako Komisija za suđenje jednog po jednog suca suspendira zbog loših odluka u tim utakmicama, svjesni kako nam to malo znači u borbi za naslov prvaka, ali svima je poznato da se nismo željeli žaliti te pisati ovakva i slična priopćenja za javnost”, poručili su iz Zrinjskog.

(Reprezentacija.ba)