Majstorija Nedima Hadžića u duelu Sarajeva i Slobode

Juniori i kadeti FK Sarajevo su tokom vikenda odmjerili snage s vršnjacima iz tuzlanske Slobode i ostvarili dvije pobjede.

Juniori su bili bolji rezultatom 3:1, dok su kadeti slavili sa 2:1.

Kadetski bh. reprezentativac Đani Salčin postigao je gol za Sarajevo, a u duelu juniora blistao je najtalentovaniji mladi igrač u BiH Nedim Hadžić, koji je u igru ušao u 52. minuti i postigao dva gola.

Prvi Hadžićev gol bio je pravo remek djelo. Naš omladinski reprezentativac je čak dva puta provukao loptu kroz noge defanzivcu Slobode i rutinski pogodio za 2:1 (od 6.20 u priloženom video materijalu)

Do kraja utakmice, Hadžić je postigao još jedan pogodak i tako došao do brojke od 32 gola u tekućoj sezoni (prvi strijelac juniorskog šampionata BiH).

Spomenimo i da Hadžića nije bilo na spisku selektora U19 selekcije BiH Tonija Karačića u Elitnoj rundi kvalifikacija za EP.

(Reprezentacija.ba)

NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo Reprezentacija.ba portala i Reprezentacija.ba portal ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.