DE BIASI: BiH je jaka ekipa, ali su ovdje imali problema

Selektor Albanije nakon poraza od BiH Moramo raditi da se vratimo na pravi put poslije poraza od Italije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, ali i večeras od Bosne i Hercegovine, rekao je Gianni De Biasi, selektor fudbalske reprezentacije Albanije koja je večeras u Elbasanu poražena od BiH, rezultatom 1:2, prenosi Anadolija. “Bila je veoma dobra […]


DE BIASI: BiH je jaka ekipa, ali su ovdje imali problema
Foto: Anadolu Agency

Selektor Albanije nakon poraza od BiH

Moramo raditi da se vratimo na pravi put poslije poraza od Italije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, ali i večeras od Bosne i Hercegovine, rekao je Gianni De Biasi, selektor fudbalske reprezentacije Albanije koja je večeras u Elbasanu poražena od BiH, rezultatom 1:2, prenosi Anadolija.

“Bila je veoma dobra utakmica. Moramo dobro igrati i protiv jakih reprezentacija, jačih od nas, kao što je Bosna i Hercegovina. Nadam se da ćemo brzo izaći iz krize nakon nekoliko poraza”, kazao je De Biasi, te dodao:

“Bosna je jaka ekipa. Ima dobra igrače u velikim ekipama. I večeras su pokazali snagu iako im je nedostajalo nekoliko igrača kao Pjanić i Ibišević. Kažem, pokazali da su vrlo jaka ekipa, ali ovdje su imali i dosta problema u drugom poluvremenu”.

(Reprezentacija.ba)


Komentari

3 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Sale
28.03.2017. 21:07

Ovo je bilo 30% od nas en inre!

Samir
28.03.2017. 21:20

Imali smo problema kad je zamijenjeno pola ekipe .

Anonymous
29.03.2017. 17:54

ako smo mi imali problema sta bi se tek moglo reci za njih..