Najsretniji navijači na sljedeće utakmice reprezentacije protiv Andore i Austrije putovat će zajedno sa našim fudbalskim reprezentativcima u organizaciji agencije Centrotours.

Direktnim čarter letom Zmajevi će prvo 26. marta iz Sarajeva do Barcelone, tačnije na obližnji aerodrom u Gironu.

– Pri slijetanju u Gironu naši reprezentativci će se zaputiti autobusom u Andoru, dok navijači ostaju u Barceloni tri dana – do utakmice protiv Andore. Dan kasnije 29. marta, naši reprezentativci zajedno sa navijačima direktnim čarter letom iz Barcelone lete u Beč, gdje borave do 1. aprila, dan poslije utakmice protiv Austrije, kada se istim avionom vraćaju u Sarajevo. – poručuju iz Centrotoursa.

POGLEDAJ SVE ARANŽMANE >>> U Andoru i Austriju navijači iz Bosne i Hercegovine će putovati i autobusima po aranžmanima po cijeni već od 95,00 KM.

– Imamo veliki interes za utakmicom u Austriji za koju smo ponudili aranžmane bez noćenja, te sa jednim i dva noćenja u Beču. Navijačima koji će do Beča svojim prevozom, nudimo i samo ulaznice i smještaj. Također, vlada veliki interes i za utakmicu u Andori, pa će navijači iz BiH autobusom i na ovu utakmicu uz obilazak Barcelone, nakon čega se vraćaju u Beč na utakmicu, a zatim u BiH.

Raduje nas da među navijačima vlada veliki optimizam da će se reprezentacija u 2015. godini vratiti svojim pobjedničkim navikama. Interes je velik i prodajemo posljednja raspoloživa mjesta. – govore u Centrotoursu.

(Reprezentacija.ba)